Erottele valkuaiset ja keltuaiset toisistaan. Sulata voi ja anna jäähtyä. Sekoita leivinjauhejauhojen joukkoon, lisää jauhoseos taikinaan ja sekoita tasaiseksi
H. e. i. T. ä. n. y. l. t. 5. 0. k. s. b. o. g. a. W. u. K. j. v. ö. D. r. m. h. M. c. p. (. 4. %. ). d. I. L. ,. J. 2. 1. 7. -. /. 3. P. V. u l. c m. d l. t l
Oli oikein sopivan kokoinen ja makuinen kaikkien mielestä. Kiehauta kerma ja sokerit, mutta älä keitä. Liota liivatelehdet kermaan ja sekoittele kunnolla
Vaihtokaverini Emma kertoi odottavansa kakkujani kuin kuuta nousevaa. Yksi Emman lempiasia Suomessa on se, että luonnossa saa poimia kesäisin vapaasti marjoja
No, tosiasiassahan näin ei ole, vaikka kakkuun ei jauhoja juuri tulekaan, tulee siihen sokeria sen verran, että karppaajallerahkatorttua ei sovi suositella
Uunissa kypsennetyt hedelmät on todella helppo, mutta ihana ja terveellisempi jälkiruoka. Tässä ohjeessa olen käyttänyt vain luumuja, mutta voit halutessa lisätä sekaan myös vaikka aprikooseja
Raakaherkut ovat siitä mukavia asioita tässä universumissa, että kyllähän ne ovat hyviä ja niitä mieluusti syö, mutta niistä ei tule sitä morkkista tai fyysisesti huonoa oloa jälkeenpäin
T. e. i. n. m. h. l. p. s. y. t. ä. v. k. a. u. ,. j. o. r. g. c. d. S. -. K. 1. 8. H. U. O. M. J. Ä. R. E. P. A. (. ). 4. 5. L. 2. 0. 7. V. ö. 6. 3. Y. /. =. N. I. %. G. C. b. d l. t l
Näin ne parhaat reseptit kulkeutuvat sukupolvelta ja suvustakin toiselle. Pohja on ihanan pehmeä ja murea ja tämä piirakka vain on niin hyvää niin hieman lämpimänä kuin kylmänäkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.