Juhlakausi lähestyy. Tässä monikäyttöinen ja erittäin maukas täytetty kanarulla, josta voi leikata paloja salaattiin, alkupalaksi paahdetun patongin siivun päälle tai sitten tehdä muodikas subi
Meillä syödään melko usein lounaaksi jonkinlaista frittataa. Pannussa kypsennetty, italialaistyyppinen, ruokaisa munakas on myös oivallinen brunssiruoka ja piknikeväs, joten ainakin minä pakkaan sitä toisinaan mukaan kesäretkilleni
Laita suola, kuorittu valkosipulin kynsi ja minttu isoon mortteliin ja hiero ne tasaiseksi massaksi. Söimme tätä tryffelivasikan kanssa ja kauhoin papupyreetä vielä iltapalaksi ruissipsien päälle
1. Puhdista tatit ja leikkaa hyvin ohuiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet laakealle tarjoiluvadille. 2. Sekoita kulhossa sitruunamehu, vesi ja oliiviöljy keskenään ja pirskota kastike tasaisesti sienien päälle
Häämatkalla Frirenzessä ihastuin italialaisiin raakamakkaroihin (salsiccia). Suomessa raakamakkara ei kovin yleinen ole tosin nyt Saarioinen on tuonut niitä marketteihin
A. i. n. a. y. h. t. ä. e. l. p. o. r. k. u. -. s. j. T. w. m. d. P. H. O. I. S. v. ö. g. ". L. U. 1. 7. 5. 2. 0. R. 6. f. Ä. M. N. E. (. ). /. ,. c. K. D. Y. d l
Oma suhteeni vuohenjuustoon on kaksijakoinen. Välillä olemme ystäviä, toisinaan emme. Viime viikonloppuna päädyimme illalliselle Lontoon Sohossa pieneen italialaiseen ravintolaan
Ohje on Piparipullan blogista. Ainekset (2 annosta). 200 g lyhyttä pastaa125 g mozzarellapalloa (n. 15 palloa)250 g kirsikkatomaattejarypsiöljyä tai oliiviöljyäbasilikaasuolaaValmistus
Italialaisen ravintolan innoittamana päätin syödä bruschettaa vielä kotonakin. Se onnistuu mainiosti jo alkukesän plantaasiaineksista, vaikka tomaatit joutui ostamaan vielä kaupasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.