Ohuet rieskat muusista. Ensi viikolla vietetään Hävikkiviikkoa, jonka tarkoituksena on kannustaa meitä kaikkia vähentämään hävikkiä ja lisäämään ruoan arvostusta
Perunaletut. Uuden herkutteluvuoden aloitimme perinteisillä mätileivillä ja perunaletuilla, joihin sopi hyvin seuralaiseksi smetana, mäti, punasipuli ja ruohosipuli
Liika maito tekee muusista velliä, joten lisää aina vähän kerrallaan, kunnes koostumus on hyvä. Rakas ruokablogi, tänään tein ensimmäistä kertaa perunamuusia
Juuri kun eilen pääsin sanomasta, kun Barbaarin siskon kanssa pähkäilimme blogini sisältöä, että nämä "arkiklassikot" alkavat jo pian käymään vähiin, niin päätin väsätä vanhan kunnon lihasoosin
Lihapullat ja muussi. Nam. Usein kuitenkin aika raskasta ruokaa. Perunamuussia tulee huomaamatta syötyä isot määrät ja olo syönnin jälkeen on raskas ja väsyttävä
Kuten aiemminkin olen kertonut, perheemme rakastaa niin kala- kuin kasvisruokia. Toisinaan tekee mieli höystää suolaisella tai savustetulla kala- tai lihatuotteella muuten perusmakuja
Talven kääntyessä vihdoin kevääksi kirjoitellaan auki vielä muistissa olevat kuhareseptit. Kohtapuolin tuttujen verkot nostetaan taas varastoon jäiden alta joten kalaruokien valmistus tullee valitettavasti taas hieman harvenemaan
Mokkapalat on Suomen googletetuin leivontaohje, eikä ihme. Meidät koukutetaan niiden makuun jo lapsena kotitaloustunnilla, ja koska kyseessä on erittäin simppeli ja herkullinen leivonnainen, sopii se tarjottavaksi moneen tilaisuuteen
Mulla on ollut viime aikoina pari projektia. Projekti A) parveke kuntoon ja B) syö enemmän papuja. Mustapavut on ihan älyttömän proteiini- ja kuitupitoisia, ja lisäksi niissä on runsaasti rautaa, magnesiumia ja kaliumia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.