(Toisaalta samasta syystä tämä suhtautuu kieltäytyen kiisseileihin – saatoin joskus kertoa, kuinka niiden koostumus saadaan aikaan niistämällä ihan pirusti
Mietein pitkään lähdenkö kokeilemaan viljattoman kakun pohjaaihan keksimuruperiaatteella mantelijauhoistaja voista, mutta päädyin enemmän taikinamaiseen versioon ja lopputulos oli ihanan mehevä ja runsasreunainen kakku
-. -. -. -. -. -. -. -. -. T. ä. s. j. o. k. i. n. a. t. e. u. ). v. m. l. A. y. ,. r. g. S. p. V. h. d. N. ö. E. I. H. c. M. b. K. w. O. 2. 0. x. 3. 5. L. B. P. (. 4. 1. 7. 8. /. 6. J. G. f. d l
-. -. -. -. -. -. S. i. k. a. p. n. o. t. e. v. l. u. ä. y. r. s. h. d. ,. j. m. b. g. V. f. (. ö. ). P. O. ". N. M. L. c. w. H. A. 1. +. 7. 5. E. 2. /. =. 0. k g. t l
Kerran mietin, että etinpä itse reseptin netistä, mutta en löytänyt mistään ja pakko oli taas kysyä. Tai no nyt löytyy ja jos joku tietää reseptin alkuperän, niin saa todellakin tulla kertomaan - ihanan helppo resepti, jolla ei voi mennä vikaan
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. ä. t. m. e. i. l. s. y. ö. n. a. j. u. k. o. d. v. h. p. r. J. g. ,. ). P. M. Y. E. G. 1. 3. 4. 0. 2. 5. D. c. (. %. V. L. N. f. /. S. 7. °. C. H. K. A. R. O. ". / l. d l. k p. t l. r k
-. -. -. -. -. -. I. s. ä. n. p. i. v. m. e. l. t. j. o. a. k. r. y. ,. h. d. u. S. P. (. ). ö. N. K. R. L. c. w. g. O. M. E. b. T. A. 2. 1. 5. 0. 3. /. 4. ½. V. 7. C. ) l. d l. t l
Ollaan syöty super hyviä grillissä tehtyjä hampurilaisia, käyty ulkona syömässä ja huomenna mennään vielä kiertelemään Vanhan Rauman ihania pieniä sisustusputiikkejaja kahviloita
Ollaan syöty super hyviä grillissä tehtyjä hampurilaisia, käyty ulkona syömässä ja huomenna mennään vielä kiertelemään Vanhan Rauman ihania pieniä sisustusputiikkejaja kahviloita
ajatusta ei oltu vielä toteuttaa, mutta selkeää riistavaistoa tuo pieni ja. Tuo pieni, nuori, mutta. siksi koska jäniksen kaataja oli sitä mieltä, että se oli ihanparasta
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. J. u. h. a. n. s. o. v. i. e. t. y. m. ö. k. l. ä. ,. V. j. r. p. R. O. K. S. d. P. M. c. T. 7. E. b. H. G. U. 1. 3. 5. 2. L. A. g. (. %. ). N. f. B. /. 0. I. 4. q. Y. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.