Skonssit ovat aivan superhelppo ja nopea valmistaa ja lisäksi ne ovat niin superhyviä, jotta tällä ohjeella on pakko pyöräyttää skonssit kerran jos toisenkin
Todella helppo tehdä ja maistuu varmasti ihan kaikille. Kardemumma-Päärynä Skonssit. Päärynähimo iskee kausittain ja silloin niitä sujahtaa smoothien joukkoon, salaatteihin ja leivonnaisiin
s. a. n. o. i. H. y. l. e. ,. k. u. t. v. h. ä. p. Y. r. m. j. U. ö. N. P. M. O. d. (. K. ). V. L. g. J. S. [. ]. E. b. 1. 9. 4. 2. 0. 5. c. I. -. 3. T. d l. t l
Aamiaisohjeet jatkuvat. Skonssit syödään mahdollisimman nopeasti uunista ottamisen jälkeen. Itse suosin englantilaisittain hilloa ja kermavaahtoa, mies pelkkää voita
R. u. o. k. a. t. m. i. n. e. v. l. h. j. p. r. d. y. s. ,. A. ä. ö. J. g. M. S. D. Y. C. f. N. (. ). L. P. O. K. 8. -. 1. 2. c. =. 3. 7. 5. 0. /. V. +. Ä. T. ". t l
Vaniljan makuiset skonssithunajavoillaja inkiväärilevitteellä maistuivat tosi ihanilta. Skonssien leipominen on ollut siitä saakka mielessäni, kun joulukuun BestBites -paketista paljastui purkki Ginger Peoplen inkiväärilevitettä
Arkena naamariin heitetään "nopeasti se jugu myslillä" ja koska siitä ei oikein mitään rentouttavaa nautintoa saa irti, tarvitaan viikonloppuisin sitä jotain extraa
Tartuin kerran kauppareissulla Mondon uuteen Ruoka & Matka -lehteen ja ihastuin. Otin heti kokeiltavaksi Ravintola Limbbun skonssit, joita mainostettiin jumalaisen hyviksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.