Ukkoni on liharuokien ystävä, varsinkin sellaisten joissa ei ole mitään "turhaa". Tässä siis teillekin helppo ja yksinkertainen ohje maukkaan lihakastikkeen tekemiseen
Meille pippurinen ruokakerma ei maistunut liikaa, vaan jos ei tykkää kovin pippurisesta mausta, kannattaa osaksi nestettä käyttää vaikkapa maustamatonta ruokakermaa tai ihan vaan vettä
Kuumenna vesi kattilassa. Lisää kasvikset, liemikuutio ja mausteet. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Murustele pippurisen kasviskeiton joukkoon juusto ja kiehauta
A. v. a. s. i. n. g. r. l. u. k. d. e. m. o. p. j. t. y. ö. h. ä. T. f. ,. M. V. G. -. c. L. P. 5. 0. O. b. –. D. 6. 2. 1. 3. /. 4. ½. K. N. S. Y. R. t l. d l
Tämä ohje on uusimmasta Kevyt Kokki- lehdestä, joka on ehdottomasti yksi lempiruokalehdistäni. Alkuperäisessä ohjeessa käytetty liha on porsaan sisäfilettä, käytin ulkofilettä ja kastikkeeseen ei tullut lainkaan mitään suurustetta jota minä kyllä lisäsin koska muuten kastike olisi ollut melkoista lirua
1. Sekoita marinadin ainekset ja laita fileet maustumaan mielellään jo grillausta edeltävänä päivänä. 2. Pyyhi fileistä enimmät kastikkeet ja grillaa välillä käännellen, kunnes kalkkuna on kypsää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.