Pippuripihvi on hienostunut ruoka vaativaankin makuun, kun sen valmistaa huolella. Aromaattinen Marsalaviinikastike jaHasselbackanperunat kruunaavat aterian
Hasselbackan peruna on ruotsalainen klassikko ja yksi parhaita lisukkeita aterialle kuin aterialle. Kuori perunatja taputtele ne kuiviksi (ohutkuoriset perunat voi käyttää halutessaan myös kuorineen)
Hasselbackanperunat on suht helppo valmistaa ja miten ihanan pähkinämäinen maku niissä onkaan. Hasselbackan perunoiden valmistukseen tarvitaan muutama peruna, korppujauhoja, suolaa, juustoa, voita, terävä veitsi ja kauha
Nyt ollaan syöty hasselbackan perunoita murekkeen, kalan ja tietysti niiden herkkupihvien kanssa. Kuori perunatja viipaloi ne niin, että viipaleet jäävät pohjasta kiinni
V. i. k. o. n. l. p. u. h. j. a. s. t. ,. r. e. v. ä. m. y. ö. T. z. E. d. H. b. c. L. S. K. N. 4. 0. g. M. (. ). P. O. 2. 5. 6. -. 8. /. 1. R. a l. t l
Maustoin alla olevat perunat melko klassisesti oliiviöljyllä, rosmariinilla sekä valkosipulilla, mutta perunoiden mausteita voisi toki vaihdella oman maun ja päivän fiiliksen mukaan
Siivutetuille bataateille sivelin reilusti voisulaa ja maustoin runsaalla kädellä. Bataatit olivat sen verran pieniä, että kun vihdoin sain aikaiseksi valmistaa niistä jotain, päätin kokeilla laittaa ne Hasselbackan perunoiden tapaan
Paahdetut perunat vie ykköspaikan, muttei hasselbackanperunat, cheddar-juustoperunat, maukkaat valkosipuliperunat, juusto-röstiperunat tai kesän maukas perunasalaatti kovin kauas ykkösestä jää jälkeen
L. a. u. n. t. i. m. s. k. e. r. d. l. C. v. ä. o. P. h. ,. y. p. ö. j. Y. N. ". W. ´. I. c. w. M. V. b. R. g. -. E. T. S. U. A. (. 4. ). K. Ä. O. 2. 0. 1. 5. L
Oikeasti vanhanajanpippuripihvi,. Tämä jälleen on niitä Henri Alenin kädenjälkiä ja hienon kokin, ravintoloitsijan esimerkkiä siitä että kaikki onnistuu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.