Olen pari päivää turannut viljattomien munkkikokelujen kanssa ja erittäin huonolla menestyksellä. Ensimmäisen kokeilun tein hiivalla ja munkit nousivat ihan ok, mutta lässähtivät paiston jälkeen
Onko minusta tulossa thairuokamestari. No ei varmasti, mutta minusta tuli iso fani. Olen jo alkanut miettiä miten voisin hyödyntää ylijääneet kastikkeet ja minkälaista olisi kerran jo tehty ruoka erilaisen lihan (kalan) kanssa ja mikä on minun lempimauste, thai vihannes ja kastike
Nautaa ja parsakaalia. Nautaa ja parsakaalia. Olimme taannoin jännän äärellä. Vihdoin ja viimein saimme aikaiseksi testata kuuluisia Momofuku-ravintolan soijakastikkeessa marinoituja kananmunia (tästäkin on todellisuudessa aikaa noin puoli vuotta, on näemmä jäänyt tämäkin resepti julkaisematta ajallaan
Pataruoat ovat siitä mukavia ruokia, että niiden valmistuessa voi puuhastella myös kaikkea muuta. Omia suosikkeja ovat yleensä riistasta ja tarkemmin hirvestä tehdyt pataruoat, mutta kyllä myös naudasta saa oikein maistuvaa ja mureaa sapuskaa
100 g kolmen pippurin tuorejuustoa (tai enemmänkin jos haluaa tositosipippurista). 100 g kolmen pippurin tuorejuustoa (tai enemmänkin jos haluaa tositosipippurista)
Kotikokin aistianturit suuntautuivat tällä kertaa Kiinan suuntaan, sillä nyt kokeiluvuorossa oli paistettua naudan ulkofileetä, kevätsipulia ja chiliä riisin ja soijapohjaisen kastikkeen kera
T. ä. t. p. e. r. i. a. m. k. l. s. h. -. ö. u. n. v. o. j. y. ,. M. O. z. L. (. ). H. g. K. D. P. 4. 5. d. N. I. J. Y. B. Q. 3. S. 1. 2. 0. C. 7. V. G. Ö. E. b. c. k g. d l. t l
Narbonnessa on tällä hetkellä lämpöä yli 30 astetta ja vielä lämpimämpää on luvassa. Siispä ruoanlaittoa sisällä ei kannata edes harkita, joten Jupen keittiössä grillataan nyt ja lähitulevaisuudessa koko kesän tarpeet täyteen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.