The post Raakasuklaan lumoissa appeared first on 52 Weeks of Deliciousness. Pääsin osallistumaan aiemmin tänä vuonna Helsingin Kulinaarisen Instituutin Raakasuklaa-kurssille, jonka veti Karita Tykkä
Olen ihaillut valepalmikkosukkia Facebook ryhmässä. Nyt kun olen hieman enemmänkin heilutellut puikkoja, päätin kokeilla onko tämä ihan mahdoton projekti
Ja voi pojat, millaista sosesoppaa siitä syntyikään kun mausteinen Intia kohtasi villin Pohjolan. Tein eilen niin maukasta keittoa, että oli aivan pakko näin sunnuntai -illan ratoksi tulla vielä raapustamaan ohjetta muistiin
Viikonloppuna herkuteltiin pitkästä aikaa maukkaalla kakulla. Mieheni täytti tänään vuosia, joten ajattelin kokeilla jotain uutta reseptiä, ja tästä tulikin kertaheitolla suosikki
Se on varma kevään merkki kun makuaistimet alkavat vaatimaan grillattuja herkkuja. Karsinogeenien käristäminen elintarvikkeiden pintaan on ollut viimevuosina jopa korostetusti esillä, mutta samaan tahtiin on tittelöity grillimaistereita ja pieniä savustamoita on tupsahdellut mökkireittien varsille jopa runsaasti
5 Lännen Median levittämänä maakuntalehdistä Aamulehti, Satakunnan Kansa, Lapin Kansa, Kainuun Sanomat, Pohjolan Sanomat, Ilkka, Pohjalainen, Turun Sanomat, Kaleva, Keskipohjanmaa, Hämeen Sanomat ja Forssan Lehti
Reseptit ja ruoka on uuden asunnon lumoissa unohtunut tästä blogista täysin. Ei niin, etteikö täällä oltais kokkailtu tai ylipäätänsä syöty – oikein tukevasti onkin etten sanoisi
Sain Blogiringin kautta testattavaksi kotimaisista härkäpavuista valmistettua rouhetta. Ideana oli kehitellä sesonginmukaista ruokaa tai esimerkiksi leivonnaisia tai jotakin välipalaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.