Vihreässä Keittiössä kokataan tänään punajuurikeittoa vuohenjuustolla japinjansiemenillä. Tästä määrästä riitti ensin illallisella kuudelle hengelle alkukeitoksi ja sen jälkeen kolmen päivän iltaruoaksi kahdelle hengelle
Keitosta tuli pehmeän samettistaja tarpeeksi sakeaa. Ajattelin, että onhan minulla aikaa kuoria ja. paloitella tuore bataatti ja valmistaa keitto oman mielen mukaan
Makuun tämä ei suuremmin vaikuta, mutta nyt kun maistoin täyteläistä, samettistaja vain noin muutenkin aivan parhainta New York cheesecakea tajuan että olen vain tyytynyt keskinkertaiseen ennen tätä
Täyte on puolestaan samettistaja pähkinäistä, sen hyydytysaineena toimii Psyllium ja maapähkinävoi. Oma reseptini syntyi kuitenkin pelkästään fiiliksen pohjalta - ja onneksi syntyikin, sillä tämä on paras koskaan tekemäni kakku
Ihastus on jatkunutja perunasalaattiperinne on hiipinyt koko perheen suosioon. Kun pääsin kaupalliseen yhteistyöhön Crème Bonjourin kanssa, tiesin heti mihin samettista tuorejuustoa käyttäisin
Laita liotetut cashewt blenderiin ja blendaa, kunnes pähkinät ovat tasaisen samettista massaa. Leivoin elämäni ensimmäistä kertaa juhliin raakakakkua ja vieläpä ihan tilauksesta
Lohen kanssa tarjosin taivaallisen samettista Rosamunda -perunoista tehtyä perunamuusia ja keitettyjä parsakaalin nuppuja, jotka maustoin maustetuilla öljyillä
Olen aina ennen laittanut kermaviiliä, mutta tuolla ranskankermalla tuli niiiiin paljon parempaa ja ihanan samettista, että aion laittaa sitä jatkossa aina
Ainekset leipää varten löytyivät näppärästi jo valmiiksi kotoa ja valmistuskin oli yksinkertaista. Sekoita kattilassa porkkanasoseen joukkoon psyllium sekä pellavan- ja kurpitsansiemenet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.