Monet mieltävät bearnaisekastikkeen hankalaksi valmistaa. Tuo on muuten ihan puppua. Suosittelen kokeilemaan edes kerran valmistusta ihan alusta loppuun itse
Tässä taas viiden päivän Syö hyvin-ruoista kuva ja resepti. Herkullista oli taas kerran. Lopultakin alkaa taas tuntua hieman terveemmältä olo, koko viikonloppu on mennyt potiessa
Lueskelin kotosalla vieraillessani äidin vanhoja naistenlehtiä ja törmäsin reilun vuoden takaisessa ET-lehdessä (haha, ja näin tulin sitten myöntäneeksi julkisesti lukeneeni ET
Tikuta vartaaseen banaania, pekonia ja broileria. Upea yhdistelmä grillattuna. Todella helppo, edullinen ja mielettömän makuinen varras syntyy pekonista, banaanista ja broilerinlihasta
1. Sekoita 20 g voita, kahvikerma, kidesokeri ja siirappi kastikkeeseen. Kuumenna seos paksupohjaisessa kattilassa ja keitä hiljalleen sakeaksi 15-20 minuuttia
Juhannuksen aikaan grillattiin useampaankin otteeseen. Mies puuhastelee ihan innoissaan tuolla omalla pihalla ja muutenkin grillaaminen on vienyt hänen sydämensä =D
Uuden Vuodenpäivänä söimme porsaanfilettä ja valkosipuliperunoita. nam =P oli kyllä niin herkkua. Porsaanfileen paistoin ensin pannulla ja loppukypsensin uunissa,onnistui hyvin
Meiju2. elokuuta 2013 8. 41Nam. Sä kyselit minulta joskus neulotun tyynynpäällisen ohjetta. Olin unohtanut koko kysymyksen, tai en löytänyt kommenttia enkä nyt muista kuka kysyi, mutta nyt tarkastaessani Ponchon nimiehdotuksia, kysymys pläjähti taas vastaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.