mutta sitten maku muuttuu karvaaksi ja jopa vähän tunkkaiseksi. En ilmeisesti kuitenkaan ole yksin tämän "elämää suuremman" ongelmani kanssa, koska olen muutamalta muultakin kuullut samantapaisia kommentteja
Se on kastikkeiden moniottelija, joka maistuu sekä paistetun lihan että kalan seurana. Anna valkoisen sakan valua pohjalleja kaada kirkas voi varovasti toiseen astiaan
Sekoita perunasoseeseen munankeltuainen ja juustoraaste ja lusikoi nokareina tai pursota lankulle. Aseta viillettyjä tomaatteja, vihreitä papujaja parsaa pihvin ympärille
Murskaa pippurit ja hienonna sipuli. Sekoita kattilassa sipuli, pippurit, viinietikka ja vesi. isompaan laitetaan vettä kiehumaan ja pienempään tehdään kastike
Lohiperhosia, parsaa ja bearnaisekastiketta. puntti vihreitä parsoja. Katkaise parsoista varren puumainen osa pois, ja kuori parsat varovasti perunankuorimaveitsellä nupusta juureen päin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.