Mulle oli jäänyt aikoinaan mieleen Kokit ja Potit -ruokablogin resepti ja sitähän mä sitten tein. Kiitos Hannele ohje oli kerrassaan loistava, ohje sellaisena kuin Kokit ja Potit tämän teki
ruusukaaleja / coles de Bruselaspunaviinietikkaa / vinagreoliiviöljyä / aceite de olivasuolaa / salmustappuria / pimientaPese kaalit, leikkaa niistä vähän kantaa pois, halkaise ja poista päällimmäiset lehdet
Nyt noudatin ohjeita ja tulos olikin sen mukainen. Kultaiset ja rapeat kikherneet. Ovat ihania tietenkin sellaisenaan, mutta myös salaattien ja lisukkeiden joukossa
Meiltä on Virpin kanssa ilmestynyt yhteinen upea Joulukirja, joka on täynnä ihania kasvis- ja vegaanireseptejä, joten päätin testata jotain omaa joulupöytää ajatellen
Ennakkoluuloja sitä kohtaan on - ja niitähän ei olisi ilman jotain totuuspohjaa. Tässä teille Tammikuun vegaanihaasteen kunniaksi muutamaan kertaan testailtu ja hyväksihavaittu ruusukaaliresepti, jossa ruusukaali ei oikeastaan edes maistu ruusukaalille
Pieni ja pyöreä on aina kaunista ♥ Ruusukaalen sesonki alkaa olla parhaimmillaan, vaikkakin noloudekseni tunnustettakoon että nämä pullerot ovat ulkomaaneläviä ja Stockan Hulluilta päiviltä koriin livahtaneita
mutta sitten maku muuttuu karvaaksi ja jopa vähän tunkkaiseksi. En ilmeisesti kuitenkaan ole yksin tämän "elämää suuremman" ongelmani kanssa, koska olen muutamalta muultakin kuullut samantapaisia kommentteja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.