Ehdinpäs tänään kokkailemaan, vaikka meinasin ensin suosista jättää sen touhun muille. Päivä kun on mennyt pojan perässä juostessa ja kun vihdoin muu sakki kotiutui sain vihdoin siivottua
Fish’n chips. Laitakokin mielestä tämä annos olisi ravintolamme listoilla, jos meillä olisi ravintola. Ei ole, eikä tule, mutta olkoon tämä kotiravintolan lauantai-illan luksusta kuitenkin
En ole koskaan erityisemmin välittänyt perunasta. Lapsuudessani peruna oli lähes ainoa lisukevaihtoehto, ja pasta ja riisi olivat jotakin eksoottisempaa ja harvinaisempaa
Kuuma peruna suussani yritän saada sanaa perheelle eli SYÖMÄÄN, mutta eihän siitä mitään tullut. En nimittäin pystynyt pitämään näppejäni erossa sitruunaisista yrttiperunoista, napsin kuumia perunoita suuhuni kuin hamsteri konsanaan ja poltin kieleni
Lado loput potut jauhelihaseoksen päälle ja sitten lopuksi jauhelihakerros. Tänään on nyt ensimmäinen päivä leikkauksen jälkeen, kun ei kinnaa ja kiristele mistään
Kuori potut ja viipaloi erittäin ohuiksi siivuiksi. Minä rakastan valkosipuliperunoita. Kermaisia ja niitäkin erilaisin maustein mutta myös "kirkkaita" eli vain öljyssä paahdettuja
Mutta kesässä on monta periodia jolloin potut kaipaavat maustamista. Nauti potut lämpiminä. Savolaiset hölskypotut viihtyvät hyvin myös hämäläisessä mökkimaisemassa
No niin, tätä laskutoimitusta ei ehkä olisi pitänyt tehdä. kun a) lapsiperheessä syödään (tai ainakin yritetään syödä) viisi kertaa joka päivä ja b) vuodessa on keskimäärin 365 päivää, niin sitä joutuu tammikuun ensimmäisen ja joulukuun viimeisen päivän välillä miettimään noin 1825 (
Paloittele potut ja kasvikset vuokaan, jätä isoiksi lohkoiksi. Oman maan antimista syntyi erittäin maistuva lisuke, joka valmistui näppärästi grillissä
Edellispäivän keitetyt potut pääsevät pieneen sivuosaan vielä seuraavankin päivän ruokapöydässä. Ei tästä mitään järisyttävää makuelämystä kehity, mutta voi ja korppujauhot kuottuttavat perunasiivut rapeapintaisiksi ja tuovat vähän makuakin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.