O. n. o. i. k. e. a. s. t. h. m. ,. ä. u. l. ö. y. b. g. d. I. j. T. p. =. ). K. r. (. D. v. -. c. M. A. L. P. 2. 0. 5. 7. f. 1. 3. R. /. N. V. E. Ä. S. U. d l. t l
Munakoisoruoan ulkonäkö ei ole häävi, mutta älä anna sen hämätä. Ruoan nimi on alun perin parmigiana di melanzane tai melanzane alla parmigiana, mutta koska en käyttänyt ruokaan tällä kertaa parmesania, ei kutsuta tätä siksi
Myös ihanteellisen paksuuden suhteen on eriäviä näkemyksiä, joista omani. Kardemummasta ja sitruunasta makua saava Ahvenanmaan pannukakku on maailman paras pannukakku, ei siitä mihinkään pääse
Mun jokapäiväinen ongelmaon. Lounas on helppo ottaa, mutta välipalat aiheuttaa päänvaivaa. Protskujauheista oon pyrkinyt pitkälti luopumaan, joten nekään ei oo vaihtoehto
Yksion kuitenkin varma. Vaan kotona selvisi, että meillä kuulemma tehtiin sitä useampaankin kertaan kun olin pieni… Isoveli kun oli tuonut reseptin Ahvenanmaan leirikoulustaan
M. i. t. e. n. k. ä. s. m. u. a. l. o. p. ,. T. r. v. j. y. ö. h. K. 1. -. V. P. d. g. J. E. S. L. ". F. O. (. G. ). 4. ½. 0. 5. *. 2. 6. 8. I. –. >. D. 3. á. c. b. R. N. A. d l. t l. g )
Tarjoa ahvenanmaan pannukakku lämpimänä hillon ja kermavaahdon kera. Sekoita muut ainekset joukkoon. Kaada pannukakkutaikina voideltuun uunivuokaan (Ø 24 cm) ja paista 175 asteessa 50
O. s. a. l. i. t. u. n. e. v. o. f. r. m. k. h. ,. ä. y. d. p. T. j. I. J. ö. P. M. E. ". b. g. H. K. 1. 2. 0. 4. S. 7. 5. c. G. 8. (. ). /. A. d l. t l
Marimekon musta Unikko-kulho onuusi ostos. Sekoitin vadelmahilloa, jonka keitin villivadelmista. Ahvenanmaan pannukakkua syötiin tänään illalliseksi ja syödään vielä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.