Punajuuri-, kurpitsa- ja porkkanasämpylät
Muista syödä välillä...
Muista syödä välillä...
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 16-18 sämpylää
  • 300 g kasvissosetta (punajuuri-, myskikurpitsa-, tai porkkanasosetta)
  • 2 dl piimää
  • 25 g tuorehiivaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl (leipä)siirappia
  • 0,5 tl kuivattua timjamia, rosmariinia tai salviaa
  • 2 dl grahamjauhoja
  • 0,5 dl rypsiöljyä
  • 5-7 dl vehnäjauhoja
  • Pinnalle: siemeniä (esimerkiksi auringonkukan-, kurpitsan- tai pellavansiemeniä)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.