PUNAJUURISALAATTI / 2.
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2000- luvulle päivitetyssä versiossa
  • 1 ltr punajuuria
  • 1/2 rkl neilikoita
  • 2-3 rkl sokeria
  • 3 dl etikkaa
  • 1 kg pestyjä kotimaisia punajuuria
  • 10 mausteneilikkaa merisuolaa
  • 200 g vuohenjuustoa (esim. vuohenmaitofetaa tai chevreä)
  • saksanpähkinöitä (tai paahdettuja auringonkukansiemeniä)
  • tuoretta timjamia
  • balsamietikkakastiketta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.