Tällä kertaa tein tavallinen puolukkarahkan täytteeksi (kermavaahto, rahkaa, puolukoita, sokeria). Löysin kauan sitten tämän reseptin netistä ulkomaalaisesta blogista
Tämä on ihan tavallinen puolukkarahkaresepti. Tykkään itse puolukkarahkasta kohmeisena. Nyt kun ne on keksineet että puolukka on terveellistä ja että ainakin hiirillä puolukan antioksidantit estää lihomista on ajankohtaista syödä puolukkaa
Puolukkarahkaa ja kinuskikastiketta. Puolukkarahka. Minun pikkunen sisko se vaan menee naimisiin ja polttareita juhlisteltiin viikko sitten, ja tässä hieman makumuistoja sieltä
Tämä on muuten ihan tavallinen puolukkarahka, mutta A ( = tytär) muokkasi reseptiä sen verran, että rahkaan lisättiin Marianne crushia, joka ei ainakaan tämän herkun makua mitenkään huonontanut
Vatkaa kastike sähkövatkaimella mahdollisimman kovaksi vaahdoksi ja sekoita puolukkarahkan joukkoon. Soseuta puolijäiset puolukat ja sekoita maitorahkaan
Itse täytin wrapin pitkittäin puolitetulla banaaninpuolikkaalla sekä puolukkarahkalla (kourallinen sulatettuja puolukoita ja muutama ruokalusikallinen maitorahkaa)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.