Nyt kun ne on keksineet että puolukka on terveellistä ja että ainakin hiirillä puolukan antioksidantit estää lihomista on ajankohtaista syödä puolukkaa
Puolukkarahkaa ja kinuskikastiketta. Minun pikkunen sisko se vaan menee naimisiin ja polttareita juhlisteltiin viikko sitten, ja tässä hieman makumuistoja sieltä
Tämä on muuten ihan tavallinen puolukkarahka, mutta A ( = tytär) muokkasi reseptiä sen verran, että rahkaan lisättiin Marianne crushia, joka ei ainakaan tämän herkun makua mitenkään huonontanut
Soseuta puolijäiset puolukat ja sekoita maitorahkaan. Lisää sokeri ja vaniljasokeri. Vatkaa kastike sähkövatkaimella mahdollisimman kovaksi vaahdoksi ja sekoita puolukkarahkan joukkoon
Olen ehkä ihan pikkasen koukussa tähän proteiiniwrapin, banaanin ja hasselpähkinävoin yhdistelmään. Tai jos söin tällaisen jo aamupalaksi ja päivälliseksi ja vähän tekisi vielä yhtä mieli iltapalaksi, voidaan kai jo puhua jonkinlaisesta addiktiosta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.