Rai rai rapaperia piirakkaan
Karppisiskot ja vähähiilihydraattinen elämä!
Karppisiskot ja vähähiilihydraattinen elämä!
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 125 g vähäsuolaista voita
  • 0,5 dl karppisokeria
  • 3 dl mantelijauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl kermaviilia
  • 1 dl karppisokeria
  • vaniljaa
  • 26 cm Laita pilkotut raparperit kattilan pohjaan ja tilkka vettä pohjalle. Anna pehmentyä hetken ennen kuin sekoitat muihin täyteaineisiin. Vatkaa kananmuna rikki kulhossa, lisää kermaviili ja karppisokeri. Raaputa joukkoon hiukan vaniljaa vaniljatangosta. Paista 175 asteessa puolisen tuntia. En itse katsonut kovin tarkkaan kelloa, vaan seurailin kypsymistä muuten.
  • Piirakan pohjasta tulee tällä ohjeella aika pehmeä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.