26 cm
Laita pilkotut raparperit kattilan pohjaan ja tilkka vettä pohjalle. Anna pehmentyä hetken ennen kuin sekoitat muihin täyteaineisiin. Vatkaa kananmuna rikki kulhossa, lisää kermaviili ja karppisokeri. Raaputa joukkoon hiukan vaniljaa vaniljatangosta. Paista 175 asteessa puolisen tuntia. En itse katsonut kovin tarkkaan kelloa, vaan seurailin kypsymistä muuten.
Piirakan pohjasta tulee tällä ohjeella aika pehmeä
H. e. r. o. j. n. s. a. u. -. i. l. t. v. k. h. ä. y. p. K. m. ,. R. ö. b. g. T. d. P. ). V. E. 3. 2. 5. 1. /. 4. (. 0. L. S. M. c. N. B. f. å. ". D. F. G. d l. t l
Viikonloppuna tein marjapiirakoita, kun omalta maalta saa mansikoita ja vadelmia. Mustikkavadelmapiirakka on myös aina parasta elokuussa, kun mustikat ovat uusia
Muutama teistä innostui mun edellisen postauksen mansikka-vanilja-rahkapiirakasta, joten ajattelin vielä näin iltapuhteikseni heittää sen reseptin tänne ennen kuin alan vetelemään kauneusunia huomista juhlavierastelua varten
Hienonna juusto ja lisää joukkoon muna ja persiljasilppu. Silppua pinaatti ja sipulit ja kypsennä niitä mikrossa kovalla lämmöllä noin 6 minuuttia tai keitä desilitrassa vettä, kunnes seos on pehmeää
piirakkapohja, yhteen piirakkaan. Leivon usein mökille mukaan suolaisen piirakan. Se on helppo laittaa mökin lämmittämisen lomassa hellan uuniin lämpiämään ja syödä myöhemmin salaatin kanssa
Tattariteff piirakat. Semper laittoi tuotenäytteitä ja ajattelin heti testata toistamiseen heidän Tattari&teff jauhoseoksen ja tein siitä maukkaita piirakoita joissa ei tattari maistu vaikka sitä tuossa jauhoseoksessa onkin
K. a. r. j. l. n. p. i. k. o. e. s. t. ö. y. E. u. d. T. S. G. -. (. c. g. ). P. v. h. m. ä. ". ,. V. A. H. _. R. J. L. I. 1. 9. 0. 2. 3. /. 5. 4. b. M. N. 7. _ l. d l. t l
matkan alussaLoman viimeinen viikonloppu meni jostain syystä Kouvolassa. mansikkaraparperikakkua, juustokakkua, liian tiukkaa boolia, suklaalla leikkimistä(ihan koristelin kakkua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.