myös öljy rapsakoittaa ranskikset. pieni bruna pinnassa takaa rapeat ranskikset. Täytetyt kanarullat pekonikääreellä ovat kaiketi jonkinlainen klassikko
Kasvispekonijauhelihavuoka. Filed under. Ruokaohjeet — Jätä kommentti. 10/11/2015. Tämä yhdyssanahirviö yllätti ainakin allekirjoittaneen mielettömän hyvällä maulla sekä sillä, miten yksinkertaisista ja halvoista perusvärkeistä koko viritys syntyi
Kun otat ranskikset uunista, mausta ne suolalla. Jo aika monta vuotta ennen kuin bataattiranskiksista tuli valtavirtaa, meillä niitä tehtailtiin pakon edessä (lue
Ranskikset ja paistetut makkarat ja lihapullat on meidän synttäreiden hitti tuotteet. Tässä on nyt pari viikkoa tehnyt niin mieli jauhemaksapihvejä, kun niitä täällä netin välityksellä olen katsellut, että oli aivan pakko niitä itsekin taas valmistaa
Herkulliset juuresranskalaiset on mukavaa vaihtelua perinteisiin ranskalaisiin. Juuresranskalaiset eli ranut ovat pirteä ilo silmälle ja niitä syödessä saa kuin vahingossa päivän juuresannoksenkin syötyä
Perunoissa oli melko paksut kuoret, joten tällä kertaa teimme ranskikset ilman kuoria mutta perunasta riippuen ne voi myös hyvin jättää kunhan vaan pesee perunat huolellisesti
Kreetalainen sipulipata, stifádo. Stifádo 4. lle. 1 kg naudan ulkopaistia/kulmapaistia. 1 dl oliiviöljyä. noin kilo pieniä kuorittuja kokonaisia sipuleita
Tämä oli parasta broileria pitkään aikaan. En tiedä kuinka onnistuinkin näin hyvin. Jos oletetaan että menet hyvään ravintolaan syömään ja ruoka on erittäin onnistunutta, niin juuri samanlainen fiilis oli tämän kanan kanssa, kuin parhaimmasta ravintolasta
(voi toki tehdä ranskiksetkin itse jos jaksaa). Fish & Chips on herkutteluruokien aatelia. Loppujen lopuksi friteerauksen tavallisesta alkuhankaluudesta huolimatta fisu ranskiksilla valmistuu vaikka pienessä krapulassakin
Turkkilainen keittiö karppaajan näkökulmasta. Filed under. Blogi, Kuvat — Jätä kommentti. 07/07/2014. Ajattelin postata tänne pienen katsauksen turkkilaisesta ruokakulttuurista niitä karppaajia varten, jotka maahan aikovat matkustaa
Helsingissä kaupungin parhaat ranskikset saa mielestäni Pastiksesta ja tietysti myös Kampin Hodarista & Hummerista - voi juku miten hyviä ne tryffeliranskikset ovatkaan
Kiertoilmassa ranskikset valmistuivat melko nopeasti ja saivat hyvin väriä pintaan. Meillä syötiin viikonloppuna niin hyvää grilliruokaa, etten muista milloin olisimme kokkailleet jotain yhtä herkullista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.