Raparperi-mansikkahillo
Ripaus & hyppysellinen
Ripaus & hyppysellinen
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 400 g paloiteltua raparperia
  • 500 g paloiteltua mansikkaa
  • 500 g hillosokeria
  • 1 sitruuna Laita pieni lautanen pakkaseen. Sekoita raparperin ja mansikan palaset hillosokerin kanssa kattilassa. Laita kattila levylle ja sekoitta kunnes seos alkaa kiehua. Raasta sitruunan kuori ja lisää se seokseen sitruunan mehun kera. Anna hillon kiehua kevyesti noin 15-20 minuuttia välillä sekoittaen. Tarkista hillon koostumus ottamalla lautanen pakkasesta ja laittamalla sille pieni määrä hilloa. Minuutin jälkeen vedä sormi hillon läpi. Jos hillon pinta menee ryppyyn, on hillo valmis. Jos ei, anna hillon kiehua muutama minuutti lisää ja tee testi uudelleen. Tarkista maku. Purkita hillo puhtaisiin purkkeihin, laita kannet tiukasti kiinni ja anna jäähtyä kokonaan. Reseptistä tulee noin 1.5 litraa hilloa.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.