1 rkl kardemummaa. 1 rkl kardemummaa. Heippa pitkästä aikaa. Kyllä täällä ollaan hengissä. muutaman päivän tämä bloggari on viettänyt sängyn pohjalla kuumeessa
1 tl kardemummaa. 1 tl kardemummaa. Kierrätys kunniaan. Miksei myös keittiössä. ) Tämän raparperihillon pohjana ovat nimittäin tuoremehun valmistuksessa käytetyt raparperipalat, jotka ovat jo yhden lahjansa mehuna antaneet
Kardemumman uupuminen tietenkin muutti reseptiä jonkin verran, mutta koska kaikki muut ainekset olivat jo esillä, kokkailtiin kardemummalohta ilman kardemummaa
1 tl kardemummaa. Joulukuu on vuoden inspiroivin ja ihanin kuukausi leivonnan saralla. Silloin leivotaan paljon ja käytetään runsain käsin erilaisia raaka-aineita eikä mausteissakaan säästellä
Halusin testata, mihin muihin leivonnaisiin voi kardemummaa käyttää. 2 tl kardemummaa. 2 tl kardemummaa. Tämä viikko on taas kiitänyt niin nopeasti ohitse, etten ole juuri mistään ehtinyt nauttia
150g voita1½ dl sokeria2 kananmunaa3½ dl vehnäjauhoja1tl leivinjauhetta2 tl kardemummaa2 dl maitoakakun päälle raesokeria ja mantelia, oikeassa ohjeessa hasselpähkinärouheVatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi
1½ tl kardemummaa. Uuni 175 astetta. Sekoita voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munankeltuainen. Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään ja lisää voiseokseen, sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi
Käytin tähän samaa perusohjetta kuin mangobrowniessa, mutta laitoin suklaaksi appelsiinisuklaata (Fazerinaa), vaniljasokerin sijasta kardemummaa ja marmorointiseokseen käytin maustamatonta tuorejuustoa, jonka maustoin piparkakkumausteella
mustikoita, kardemummaa. 2tl kardemummaa. 2tl kardemummaa. Ihmiset ovat kaikki auttamattoman typeriä. Olen kyllä tiennyt sen jo pitkään ja olen luonnollisesti laskenut myös itseni sinne typerien riveihin
Näillä helteillä ei juuri jaksa kovin tuhtia lounasta syödä. Kuumuuden ja illalla ystävän luona odottavan grilli-illallisen myötä päätin valmistaa lounaaksi tomaatti-vuohenjuustokeittoa
L. a. u. n. t. i. j. h. l. m. s. ä. 5. 0. v. y. r. e. (. o. ). p. k. V. ,. O. d. ö. J. E. S. N. g. b. T. w. D. K. A. U. P. H. 6. 2. 1. 3. 7. 4. R. c. M. Y. /. Ä. =. +. -. >. %. I. f. d l. t l. c m
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.