Yksi kevään parhaista herkuista on ehdottomasti raparperi. Vuosien varrella olen tehnyt siitä reseptin jos toisenkin ja linkit niihin löydät postauksen lopusta
Mitä tulee leipomiseen yritän aina päästä mahdollisimman helpolla. Ennen luulin sen tarkoittavan muun muuassa valmistaikinoiden käyttöä, mutta nytpä olen oppinut toisin
Tämän kesän eniten meillä tehty kakku on ollut ehdottomasti 7 minuutin kakku. Milloin tavallisena vaniljaisena, milloin sitruunaisena tai kuten nyt, appelsiiniversiona
Kylmäsavulohipiirakka. Kun mieheni sisko soitti ja kysäisi tekisinkö appivanhempien 25-vuotishääpäivän kunniaksi kakun sekä jotain suolaista, ei tarvinut kauaa miettiä
Aika siirtyä joululeivonnasta eteenpäin. Nyt käytetään tähteitä. Jäikö ylimääräistä lohta joulupöydästä. Tässä vinkki ihaniin pikkupiiraisiin, joihin voit piilottaa ylijääneet lohet, jotka eivät maistu enää sellaisenaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.