Vappu Pimiän uuden reseptikirjan (osa II*) julkkareista ei kerta kaikkiaan voinut jäädä pois. Ihailen suunnattomasti positiivisia ja nauravia ihmisiä, ja kun Vapun iloista ja rempseää tyyliä on tullut seurattua niin televisiosta kuin kuunneltua myös radiostakin, kiinnostivat hänen reseptiikkansa ja intohimonsa ruoanlaittoon myös tätä kotikokkia
On mukava lainata kaikenlaisia reseptikirjoja ja muokata ohjeita sieltä itselle sopivaksi. Hupsistaheijaa, enpä ole koskaan syönyt näin herkullista suklaakakkua
Jos etsit älyttömän hyvää suklaamuffinireseptiä niin ei tarvitse etsiä enää, sillä tässä se on. ). Nämä sulavat suuhun, ovat syntisiä ja ah niin herkullisia
Oikein helppo ja nopea resepti. Olen katsonut näitä pitkään reseptikirjoissa ja netissä ja eilen viihdoinkin pääsin kokkaamaan tätä rullaa, tietenkin omalla tavalla
Nyhtökauraa vegaanisena pastakastikkeena. I want to believe -kuva sai nauruhermot kutkuamaan, kun Facebookin Sipsikaljavegaaneissa haikailtiin kaihoisasti nyhtökauran perään
Tässä postuksessa on resepti kunnon vadelma-valkosuklaa-kerma unelmaan. Yritin löytää mieluisan jouluisen, uunissa paistettavaa juustokakun ohjeen netistä, mutta en löytänyt
Kiinalaisittain maustettu paistettu munakoiso on mielestäni älyttömän hyvää. Tutustuin kyseiseen ruokalajiin vuosia sitten, kun kiinalainen tuttavani valmisti tätä ruokaa eräällä Suomen vierailullaan osana suurempaa kiinalaista ateriakokonaisuutta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.