Vuohenjuusto on taivaallista, aivan sama miten sen valmistaa. Ainakin minun mielestä. Eräs perjantai aloitin viikonlopun kolmen ruokalajin menulla, tarkoituksena nauttia jokainen ruokalaji rauhallisesti ja omalla vuorollaan
3-4 annostaValmistusaika 20 minuuttiaTässä kaksi yksinkertaista ohjetta, mihin on käytetty 1 pkt Saarenmaan pizzakatetta (kinkkukuutioita, 370 g) ja 1 pkt Monsurrò’n pasta fusillia (500 g)
Häränrinta on yksi kiehtovimpia raaka-aineita. Se kuuluu myös edullisimpiin ruhonosiin (8,40 e/kg). Tillilihana tunnettu hapanimelä kotiruoka on perinneruokaa parhaimmillaan tai pahimmillaan, jos muistiin on jäänyt kouluissa tarjottu tapettiliisterimäinen keitos, tilliliha jäi lautaselle kylmenemään, mutta tilliliha ei jättänyt kylmäksi ketään
Pahasti jälkijunassa laahaa nämä minun postaukset. Eihän sitä koneen ääressä ehdi olla, kun puuhaa riittää sisällä ja ulkona niin, että hädin tuskin nukkumaan ennättää
Viro muistuttaa saksalaisista ja slaavilaisista perinteistä ja historian tapahtumista, keskiajasta ja hansakauppiaista, vanhoista linnoista ja surullisista hautuumaista, joiden sammaleiset ristit koristavat rappeutuneiden kirkkojen pihamaita ja traagisten kohtaloiden ikuisia makuupaikkoja enemmän kuin sielu jaksaisi kestää
[x] Viro. Heii. Wanhojen kuvat antavat odottaa itseään, joten ajattelin jättää vieläkin wanhojen päivä-postauksen julkaisematta ja korvata sen tällä kertaa muutamalla tälläisellä truugalleriateini- rastitusjutulla
Viikonloppuna juhlistettiin Andin serkkupoikaa Riksussa. Onnea Onnea. Ruokaa oli ja paljon. Jee. Mama teki unkailaisia kinkkusarvia, joita pienenä meillä aina oli kun oli juhlat
Keskitalvi ei välttämättä ole otollisin aika tutustua Viron saariin, mutta olemme useinkin olleet eri paikoissa sesongin ulkopuolella ja pitäneet niistä juuri sellaisina aikoina
T. o. d. e. l. a. m. y. ö. h. ä. i. n. t. r. v. s. u. k. j. S. V. p. ,. ). P. O. L. K. N. 7. 5. 1. A. E. H. M. -. I. Y. g. J. x. R. G. f. c. w. b. z. i l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.