Olen tehnyt näitä vaikka millä ohjeella ja soveltanut niitä mieleisekseni. Tällä kertaa luvassa on vähän rouskuvampi versio, kiitos pähkinöiden, joilla korvasin osan jauhoista
Ja kertomukset siitä, miten myslihuuruissani minulla ei ole mitään itsekontrollia. Koska omaa elämää ei ole kiva tehdä liian helpoksi, kehitin lisähaastetta tuomaan hiukan edullisemman ja simppelimmän mysliohjeen… Harjoittelu tekee mestariksi eikö vaan
Reilusti hyvälaatuista rasvaa, mukavasti kuitua sekä niukahkosti hiilihydraatteja niitä vältteleville - unohtamatta niitä kaikkia siemenistä saatavia loistavia vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita
Ajatus lähti näistä leivistä siitä kun minulla oli litran tiivissä lasipurkissa Vuohelan Herkun Farinan tummasta leipäjauhoseoksesta hapatettua leipäjuurta
A. j. a. t. e. l. i. n. h. d. ä. o. k. m. v. s. '. ,. -. u. p. r. y. ö. S. E. P. K. f. H. 2. 5. %. g. 4. 0. I. 1. /. 3. O. V. L. T. R. M. N. Ä. ) l. d l
300 g porkkanoita300 g vihreitä papuja300 g paprikaa250 g sipulia300 g kesäkurpitsaa 300 g kukkakaalia2-3 valkosipulin kynttäMausteliemi. 6 dl vettä5 dl väkiviinaetikkaa4 dl sokeria1,5 rkl suolaa1 tl kokonaisia valkopippureita6 kokonaista neilikkaaPuhdista ja paloittele kasvikset sen kokoisiksi, että ne kypsyvät samaan aikaan. laita kasvikset kattilaan ja kaada mausteliemen 300 g porkkanoita. 300 g vihreitä papuja
E. i. l. e. n. J. v. a. m. s. t. h. r. k. u. o. ,. j. ä. A. M. I. O. L. V. R. N. 1. 5. -. S. K. F. T. 4. 0. g. p. G. *. (. ). d. y. ö. ". 2. C. U. c. /. f. H
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.