Maistoin tätä jälkiruokaa taannoin Top Chef Akseli Herlevin luotsaamassa tapahtumassa. Ja voi luoja mitkä maut - punaviinissä hillottuja kirsikoita mascarponevaahdossa suklaamurun kera
Eilen vietimme mukavaa iltaa ystävien kanssa grillaillen ja saunoen. Jälkkäriksi kokeilin vähän uudentyyppistä mutakakkuversiota, jonka bongasin Cillan blogista
Täytä piparikupit kerroksittain marjoilla ja mascarponevaahdolla ja tarjoile. Olen (varmasti myös kanssa-eläjiäni) hämmentävä yhdistelmä holtitonta hillittömyyttä, joka näkyy totaalisena kyvyttömyytenä kieltäytyä vielä yhdestä siivusta pizzaa (tai kokonaisesta lampaanreidestä) sekä perverssiä viehtymystä kaikkeen minikokoiseen, minkä ansiosta esimerkiksi Tukholman Grand Hotelin aamiaisella tarjolla olevat miniatyyri-Kalle's Kaviar-tuubit saavat äidinvaistoni herämään tavalla, johon edes nälkää näkeviä sudanilaislapsia esittelevät Unicefin mainoskampanjat eivät kykene (anteeksi Afrikka)
Sain. vastikään Suomeen rantautuneelta KitchenTime verkkokaupalta kutsun osallistua. heidän Instagramin puolella järjestettävään jälkiruokakilpailuun ja tietenkin
Koristele vielä mascarponevaahdolla ja mansikoilla, tarjoa raparperihillokkeen kanssa. Oi miten siistiä, tämä on ensimmäinen meidän uudessa kodissa kirjoitettu postaus
Tiramisu primavera. Pääsiäiseksi kehittelin raikkaan hedelmäisen version tiramisusta. Mascarponevaahdon ja sokerikakun lisäksi jälkiruokaan kätkeytyy mangoa, passionhedelmää ja tuoretta ananasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.