M. e. i. d. ä. n. p. r. h. s. o. t. a. y. ö. j. u. b. g. k. v. N. m. ,. l. R. L. (. ). K. T. H. U. O. P. 1. 8. -. 2. f. J. 0. 4. S. E. B. G. I. A. +. /. 5. 3. 7. V. 9. 6. d l. t l
Varsinaiset Runebergin tortuthan ovat korkeita, mutta toisaalta tortuissa parasta on hillo ja tomusokerikuorrute, joten isomman vuoan aikaansaama matalampi kakku ei ainakaan meitä haitannut
Tulee auttamatta myöhässä tämän vuoden Runebergin päivään nähden, mutta kakku oli niin maukas ja upposi maistelijoihin niin hyvin, että täytyyhän resepti pistää jakoon ensi vuoden runebergin päivää varten
Tätini täyttää pyöreitä vuosia tiistaina, mutta juhlat vietettiin tänään Runebergin päivänä, joten päätin leipoa hänen toivomansa vadelma-kermakakun lisäksi pöytään Runebergin kakun
N. ä. i. n. h. e. l. m. k. u. a. s. j. o. y. t. p. v. M. ö. R. b. r. g. -. 5. 2. J. d. T. ,. K. ). P. O. H. A. 1. 0. 3. 4. S. U. Ä. L. I. E. V. c. 7. d l. t l. c m
Tämä on tavallista kuivakakkua kosteampi ja mehevämpi kakku jossa on rapea kuori. Saara on tehnyt näitä viime vuosina joten kakusta on tullut meidän perheessä jo perinnekakku jouluisin, mutta sopii milloin tahansa kahvipöytään
Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoilulautaselle ja koristele kakku murennetulla Kismet Fazerinalla. Hiihtoloman kunniaksi kävin läpi reseptejä julkaisemattomia reseptejä ja tässä niistä yksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.