H. i. r. m. u. k. e. t. ä. p. ,. n. v. h. d. o. s. y. a. l. ö. S. j. b. g. E. K. /. -. U. A. ". P. M. R. O. J. V. &. L. 4. 0. 1. 2. 6. 5. (. ). Y. 3. d l. t l
Sekoita keskenään jauheliha, kuullotettu sipuli jakerma-korppujauho seos. Muotoile seoksesta pitkula, voit laittaa sisälle keitettyjä kananmunia ja/tai kääriä murekkeen pekoniin
Kaikki suunnittelee seuraavan viikon ruokalistaaja josmolette yhtään samanlaisia kuin minä niin joka viikonloppu tekee mieli kokeilla jotain uutta reseptiä
O. l. i. p. a. s. t. ä. n. j. o. y. v. k. u. h. e. ,. m. ö. T. r. f. ). I. J. H. b. c. 7. 5. 0. g. L. P. S. M. 2. 3. 1. (. B. å. d. 4. -. ½. V. K. R. N. ". F. ) l. d l
I. s. ä. n. t. p. y. i. j. o. v. m. e. k. l. u. a. r. h. ,. ). N. Y. K. L. T. 1. R. 3. d. g. ½. 8. 0. -. f. P. S. c. (. V. 2. 4. 5. M. ö. A. Ö. <. 3 l. d l
Tuli mieleen kuinka lapsuudessani äiti usein paistoi edellisen päivän muusin jämistä lettusia joita syötiin sitten seuraavana päivänä uutena ruokana lisukkeiden kanssa
Ulkoilun päätteeksi on ihanaa kokata värikästä ja makurikasta ruokaa. Hanget tekevät ulkona korkeusennätyksiä, pakkanen paukkuu, taivas on sininen ja vaaleanpunainen, hiutaleita leijuu, jalkojen alla narskuu, nurkissa paukkuu ja kaikkialla kimaltaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.