Tahmainen ruusukaali-pekonipannu Olen valmistanut ruusukaalipannua nyt muutamaan otteeseen. TAHMAINEN RUUSUKAALIPANNU. Otettaisko vähän reseptiä väliin Paleokeittiö
Helppo ja herkullinen lohipasta Ruusukaalin sielunelämästä ja chorizolla maustettu ruusukaalipannu. Viimeksi maistettua. Samettinen keitto maa-artisokasta Ripaus tryffeliä
Ruusukaalin sielunelämästä ja chorizolla maustettu ruusukaalipannuRuusukaalipannu chorizolla ja manteleilla. Ruusukaalin sielunelämästä ja chorizolla maustettu ruusukaalipannuRipaus tryffeliä
Treffeillä – Minä ja Mr. Paleo Odotitko ruusukaalipannua tai porkkanakakkua. Niin minäkin, mutta kumpaakaan ei ole tällä kertaa tarjolla Paleokeittiö
Sadonkorjuuhaasteen voittaja on… Ruusukaalin sielunelämästä ja chorizolla maustettu ruusukaalipannu. Viimeksi maistettua. Samettinen keitto maa-artisokasta Ripaus tryffeliä
Herkulliset gratinoidut sinisimpukat Ruusukaalin sielunelämästä ja chorizolla maustettu ruusukaalipannu. Viimeksi maistettua. Samettinen keitto maa-artisokasta Ripaus tryffeliä
Äänestä sadonkorjuun paras resepti! Ruusukaalin sielunelämästä ja chorizolla maustettu ruusukaalipannu. Viimeksi maistettua. Samettinen keitto maa-artisokasta Ripaus tryffeliä
Vasikankyljykset pannulla ja tryffelillä Ruusukaalin sielunelämästä ja chorizolla maustettu ruusukaalipannu. Viimeksi maistettua. Samettinen keitto maa-artisokasta Ripaus tryffeliä
Oi ihana sadonkorjuu! Osallistu ruokahaasteeseen tänään! Ruusukaalin sielunelämästä ja chorizolla maustettu ruusukaalipannu. Viimeksi maistettua. Samettinen keitto maa-artisokasta Ripaus tryffeliä
Rapeaa tryffelikanaa Ruusukaalin sielunelämästä ja chorizolla maustettu ruusukaalipannu. Viimeksi maistettua. Samettinen keitto maa-artisokasta Ripaus tryffeliä
Ruusukaaleja, rusinoita ja rosmariinia (osallistu arvontaan!) Rusinainen ruusukaalipannu toimii hyvin sekä pääruuan lisukkeena, että lämpimänä salaattina. Osallistun tällä reseptillä Sun Maidin ja Ruoka Maikin mokomin
JouluhulinaaRuusukaalipannun ohje oli mukaelma Lantliv - Mat och Vin -lehden ohjeesta ja se olikin hyvin pidetty Helmin HeVi-osasto
Ruusukaalipaistos Lisää ruusukaalipannuun pari rkl omenaviinietikkaa. Lapsena en voinut sietää ruusukaalia. Luultavasti koska olen syönyt sitä keitettynä, melkein harmaan värisenä Kokkailua kaksiossa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.