M. u. r. e. a. h. d. t. s. m. n. l. j. i. p. ä. P. v. ,. k. S. o. y. g. f. T. ö. V. b. L. R. 1. 8. 0. -. J. I. A. O. ”. H. C. ’. K. c. F. 3. 2. 4. d l. t l
Siinä oli hieman ohiteltu, mutta kun on kiire ja seli, seli, seli. Pyttipannu onnistuu varmasti kun käytät lihaisaa makkaraa, kuumaa pannua ja sriracha-kastiketta sekoitettuna ranskankermaan ja ketsuppiin
V. a. l. m. i. s. t. u. k. 3. 0. -. 6. n. 4. o. g. U. p. e. r. y. ä. 1. (. ). H. K. b. 2. N. v. 5. j. Ö. ½. P. c. M. x. Y. S. L. h. d. R. O. p k. r s. g )
Elikkä tässä resepti. Ripottele valmiin pyttipannun päälle fetajuustokuutiot. Elikkä tässä resepti. Kuvasta jäi pois kastike, joka kuuluu tärkeänä osana ruokaan
Senioreille ja vähän muillekin ruokaa hyvällä sydämellä
Toisinaan vastaan käveli dolsot bibimbap, eli kuumassa savipadassa tarjoiltu pyttipannu. Tästä on helppo päätellä, että kyseessä on simppeli ja helposti jääkaapin varastosaldoja hyödyntäen muokattavissa oleva ruokalaji
Leikkaa liha neljäksi pihviksi. Leikkaa pihvit ohuiksi viipaleiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista hyvin kuumalla pannulla minuutti per puoli ja siirrä syrjään vetäytymään
Pääruoaksi lihaa eli tällä kertaa jatkettiin retroilua ja tehtiin pippuripihvit ja ranskanperunat. Ei mitään mullistavaa ole tapahtunut kuoharien osalta kohdallani, vanhoissa tutuissa on pysytty eli vuoden viini vielä hakusessa mutta mielenkiintoinen tuttavuus on vaikkapa Campo Viejo Cava Brut Reserva
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.