Opin ensimmäisellä viikollani yksin kotona minikokin kanssa, että lämpimän lounaan voi nauttia vain seurassa jossa voi antaa vauvan ruoan lämmittämisen ja syömisen ajaksi varasyliin, koska minikokilla on jokin erikoisaisti ja hän tietää aina kun äiti on istumassa ruokapöytään
kvinoaa liotettu vedessä yön yli tai väh. PItsaa on tehnyt mieli jo pidempään, mutta ei mitään tavallista, rasvaa tihkuvaa pitsaa (joka sopii paremmin jonkun toisen sunnuntaiaamuun) vaan jotain hyvää ja terveellistä
Löysin tämän ohjeen aikoinaan Tuija Ruuskan Kasviskeittiö-kirjasta, olen vähän muokannut reseptiä. Silloin kannattaa koepaistaa pieni pihvi, ja jos se ei pysy kasassa, voi lisätä vähän jauhoja
Kauho salsaa nacholastuilla ääntä kohti ja mutustele pois. Tuore salsa on ihan eri maailmasta kuin kaupan valmiit tomaattisoosit, raikas, mausteinen ja moniulotteinen
Lisäksi valmistin salsaaja quacamolea. Viikonlopun ruoasta oli jäänyt yli pari tortillaa, paprika, avokado ja chili, kaapeista, jääkaapista ja pakkasesta löytyi myös maissia, tomaattejaja avattu juustoraastepussi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.