T. ä. m. o. h. j. e. H. i. n. c. a. t. s. ,. G. r. b. z. S. l. v. y. M. ö. p. k. (. 2. 0. 1. ). d. O. u. L. g. 3. E. C. P. -. f. 4. 5. K. J. 6. V. /. 8. ½. B. F. q. *. ü. ô. R. N. ) G
Joulukuun alussa pääsimme maistelemaan ranskalaisen keittiön herkkuja Pariisissa. Ranskalaista keittiötä mystifioidaan turhaan, kyse on loppujen lopuksi vain raaka-aineiden kunnioittamisesta ja niiden ominaislaadun mukaisesta käsittelystä
T. ä. y. t. s. a. n. o. e. i. h. m. l. k. u. v. d. M. K. -. p. r. j. N. ,. ö. O. E. 8. 0. g. 1. S. V. 4. –. 5. P. c. w. z. ½. L. 2. R. (. ). A. 3. +. /
Lukiessani Hesarin ruokatorstaista reseptin nokkoskuhasta uteliaisuuteni heräsi sillä kuha on lempikalojanija tähän vuodenaikaan plantaasilla tuoretta nokkosta on helposti saatavilla
Tarjoile porsaan kylkeä ja olut-sinappikastiketta uuniperunoiden ja -juureksien kera. Hiero mausteseosta tasainen kerros porsaan paahtokyljen pinnoille ja nosta kylki isoon rasiaan ja sulje rasia kannella tai laita maustettu porsaan kylki isoon muovipussiin ja sulje se kunnolla
Sekoita kevätsipulit oliiviöljyllä ja punaviinillä maustettuun kermaviiliin (lisäsin vielä ripauksen suolaa ja muutaman hippusen sokeria sekä mustapippuria)
Aseta täytetyt päärynät ja nauti esimerkiksi valkoviinilasillisen kera. Avokki suunnitteli suuria ja raaka-aineetkin oli hyviä, mutta myönnetään että minä kisan vein jälkkärilläni
Pohjana on Viinilehdessä ollut Antti Vahteran resepti. Ensiyrityksestä huolimatta - tai ehkä juuri siksi - oli lopputulos erinomaisen maukas ja raaka-aineensa makuinen
I. t. s. e. n. ä. i. y. p. v. l. d. a. ö. -. r. G. o. u. k. &. h. m. (. 8. /. 2. 0. 1. 3. ). O. j. ,. E. f. M. H. L. 4. 6. g. V. J. 5. K. R. Y. S. P. A. 7. N. k g. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.