300 g tonnikalafileetä, sashimilaatua. 1. Korianteriöljy. Silppua korianteri karkeasti veitsellä ja laita se yhdessä pinaatin ja öljyn kanssa korkeaan lasiin tai sauvasekoitinkulhoon
Voit käyttää loput ainekset vaikka sashimiin ja amerikkalaisiin. Jos reseptin. nimi on ”Man pleasing chicken”, voiko olettaa että se on muuta kuin mailman maukkainta
sashimia, japanilaista munakasta, yaki onigiri-riispalloja sekä yaktori-kanavartaita. Izakayat ovat japanilaisia rentoja ja tunnelmallisia, meluisiakin ruokapaikkoja, joissa on saatavilla monia erityyppisiä ruoka-annoksia
Olen aina ollut paljon innokkaampi sashimin syöjä joka nyt suomalaiselle ei ole sen kummempaa, siis raa’an kalan syöminen, kun graavilohta ja graavisiikaakin syödään
Mieheni söi ensimmäistä kertaa sashimia ja minä ensimmäistä kertaa dumplingseja. Tukholmassa käytiin monissa meille tutuissa paikoissa, mutta löydettiinpä tälläkin kertaa jotain uutta
Itsellä pääsi livahtamaan vielä pienet sashimitkin tuohon lautasen toiseen päähän. Teen yleensä aina teriyakikastikkeeni itse, koska pidän useimpia valmiskastikkeita (jopa Kikkomania) aivan liian makeina
Aivan ehdottoman tuoretta kalaa käytetään myös toiseen kansalliseen herkkuun sashimi. Sushi on tunnetuin japanilainen ruoka Japanin ulkopuolella ja se on viime aikoina saanut enenevässä määrin ystäviä myös Suomessa tai ainakin sushi paikkoja on syntynyt runsaasti ympäri kaupunkia
Sekoita kaikki sashimi-kastikkeen aineet. Sashimi-kastike. Leikkaa lohi kuutioiksi. Aseta lohipalat kulhoon ja kaada kastike kalan päälle siten, että palat peittyvät
sashimia, erilaisia kana, kasvis- tai possuvartaita, riisiannoksia, pikkelöityjä vihanneksia sekä leivitettyä ja uppopaistettua tempuraa sekä ranskalaisia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.