Moni muistaa lapsuudenkotoa tai mummolasta ihanan vaaleanpunaisenvispipuuron, jota tehtiin syksyisin tuoreista puolukoista tai talvella puolukkasurvoksesta
Todellakin kokeilemisen arvoinen resepti. Enpä olisi uskonut, mutta nyt kokeiltuani voin todeta, että maistuu aivan samalta kuin mannasuurimoista tehty vispipuuro
Nyt on kuulkaas sellainen juttu, että unohtakaa perinteinen puolukkavispipuuro, vaihtakaa puolukat punaviinimarjaan ja kokeilkaa tätä parasta marjapuuroa ikinä
Mun mielestä herukoista tehty vispipuuro voittaa jopa perinteisen puolukkapuuron. Siivilöi marjat pois liemestä (ei ole pakko, mutta meillä lapset ei tykkää "niistä pisteistä")
Teen usein kerran viikossa vispipuuroa. Ihan sen takia, että pääsen aamulla itse helpommalla. Ensin tarjoan vispipuurot välipalana ja sitten aamusella syödään loput
M. a. h. t. v. m. u. s. e. o. i. y. k. n. g. r. l. ,. j. p. ä. d. R. c. S. T. L. Ä. I. K. ö. O. G. J. 4. 5. P. -. '. H. N. ”. ’. 0. –. f. V. 2. 3. 7. 6. A. 1. D. ½. (. ). E. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.