kaada kalamassa taikinakulhoon ja sekoita joukkoon sipulihakkelussekoita mausteet jauhojen kanssa sekaisin ja lisää kalan sekaan sekoittaen hyvinLisää maito ja muna ja sekoita nopeasti, älä vaivaa jottei taikina sitkistyMuotoile märällä lusikalla tai kauhalla palloja tai pihvejä
Piipahdin viime viikonloppuna Oslossa tapaamassa tässäkin blogissa mainittua Miss Osloa. Oslo oli mainio kaupunki, pelkkä käveleminen ympäriinsä riitti ohjelmaksi
Fondue sopii siis hienosti illanviettoruoaksi ja rauhalliseen ateriointiin, sillä aikaa yksittäisten suupalojen kypsentämiseen ja seurusteluun kuluu helposti tuntitolkulla
1. Täyte. Hienonna keltasipuli ja selleri. Kuutioi leipäviipaleet. Paista selleri ja sipuli voissa. Lisää leipäkuutiot, timjami, laakerinlehti, suola ja pippuri ja sekoita
Vatkaa munat vaahdoksi sokerin kanssa. Moni sairastaa diabetesta tietämättään, ajoissa havaitun aikuistyypin diabeteksen voi saada kuriin liikunnalla, laihduttamisella ja lopettamalla tupakoinnin
1. Filee. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Ruskista filee paistinpannulla ja nosta uuninkestävään vuokaan. Kypsennä uunissa noin tunti, kunnes sisälämpötila on 80 astetta
Viipaloi liha, asettele lautasille ja tarjoile perunoiden ja apfelkrenin kanssa. 1. Paloittele porkkana, sipuli, purjo ja juuriselleri pieniksi paloiksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.