Lisää pannulle parsat ja paista muutaman minuutin ajan välillä kääntäen. Kyseessä on tietenkin parsa, joka on meillä suuressa suosiossa, ja jota keväällä ja alkukesästä syömme nippukaupalla
A. i. n. a. y. h. t. ä. L. u. r. C. l. d. e. p. s. m. j. o. v. k. J. ,. V. -. c. T. O. Q. U. I. E. S. N. (. 6. ). K. 1. ö. 4. 5. 0. g. D. x. 2. P. 3. M. b. q. m l
Mikäpä olisi parempi aika alkaa valmistelemaan Joululahjoja, kuin sateinen kesälomapäivä. Tiedän, että pitäisi ottaa joku kiva kirjaja hautautua sohvan nurkkaan sitä lukemaan, mutta sellainenpa en ole, joten aina sitä jotain pikkuaskaretta keksii
Lorautin keraamiselle pannulle öljyä ja odotin hetken pannun lämpenemistä. En siis kuorinut, vaan leikkasin artisokat viipaleiksi, pienet mukulat laitoin pannulle sellaisenaan
Vähitellen tässä yritän paluuta taas leivonta-, keittiö- ja blogiarkeen. Tänä vuonna olen tehnyt ruokaa vasta ehkä noin kaksi kertaa ja leiponutkin olen vain muutaman kerran
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.