Sipulin maun salaisuus on umami
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 8 sipulia 1–
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 2 oksaa tuoretta timjamia
  • 1 rkl voita
  • 2 rkl öljyä
  • 3 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1,2 l kasvis- kana- tai lihalientä
  • mustapippuria
  • (suolaa)
  • juustoraastetta
  • 400 g kelta- tai punasipulia (4 kpl)
  • 2 rkl voi-öljyseosta
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • mustapippuria
  • 1 dl vettä
  • 6 viipaletta paahtoleipää
  • 150 g vuohenjuustoa tai emmentalia
  • 1 pkt pakastettua ruis-perunataikinaa
  • 3 keskikokoista (200 g) ruokasipulia
  • 2 salottisipulia
  • 2,5 dl viipaloitua purjoa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl juoksevaa margariinia
  • 1 tl hunajaa
  • 2 dl juustoraastetta
  • 2 dl ruokakermaa
  • 2 munaa vajaa
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta timjamia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.