Stifádo, kreetalainen sipulipata Kreetalainen sipulipata, stifádo. Stifádo 4. lle. 1 kg naudan ulkopaistia/kulmapaistia. 1 dl oliiviöljyä. noin kilo pieniä kuorittuja kokonaisia sipuleita Kreetan maku
Suloinen sipuliSipulipasta. Nosta tarjolle ja nauti parmesaanin ja rucolan aromeista höyryävän sipulipastan kera. Alkuperäisen sipulipastan reseptin löydät täältä kotiAni
Sipulipasta T. a. g. l. i. t. e. c. o. n. p. 4. s. 1. 0. u. v. 5. (. ,. ). r. k. ä. 2. d. m. h. y. j. 7. S. Ä. L. A. P. K. V. ö. d l Tsajut
Lohi- ja kasvisvartaat Pujota kasvisvartaisiin ensin kirsikkatomaatit, sitten herkkusienet ja viimeiseksi sipulit. Puolita sipulit, jos ne ovat kovin kookkaita Maku.fi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.