Skonssien kanssa tarjosin kylmäsavulohi-piparjuurituorejuustoa. voisulaa skonssien voiteluun. Parin kuukauden blogihiljaisuuden jälkeen on aika palailla jälleen blogin pariin
s. a. n. o. i. H. y. l. e. ,. k. u. t. v. h. ä. p. Y. r. m. j. U. ö. N. P. M. O. d. (. K. ). V. L. g. J. S. [. ]. E. b. 1. 9. 4. 2. 0. 5. c. I. -. 3. T. d l. t l
Skonssien ohjeita on tarttunut viime aikoina silmään monessakin paikassa. Aamiaisohjeet jatkuvat. Tein alla olevalla ohjeella sen mukaan, mitä mökkijääkaapissa oli
R. u. o. k. a. t. m. i. n. e. v. l. h. j. p. r. d. y. s. ,. A. ä. ö. J. g. M. S. D. Y. C. f. N. (. ). L. P. O. K. 8. -. 1. 2. c. =. 3. 7. 5. 0. /. V. +. Ä. T. ". t l
Viikonloppuisin aamupalaan kuuluu "jotain spessua". Arkena naamariin heitetään "nopeasti se jugu myslillä" ja koska siitä ei oikein mitään rentouttavaa nautintoa saa irti, tarvitaan viikonloppuisin sitä jotain extraa
Tartuin kerran kauppareissulla Mondon uuteen Ruoka & Matka -lehteen ja ihastuin. Se on virkistävä lisä ruokalehtien joukkoon, persoonallinen, nuorekas ja täynnä toinen toistaan houkuttelevampia juttuja
Kävin viime viikon sunnuntaina ystävieni kanssa Kämpin Brasseriessa kello viiden teellä. Teen kanssa tarjoiltiin erilaisia pieniä suolaisia sekä makeita leivonnaisia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.