Raparperipiirakka ala KÖKSÄMurotaikinapohja. Tämän piirakan tarina on seuraava eli tätä on tehty viimeksi varmaan yläasteella eli napattu suoraan köksän kirjasta
Mutakakku kuuluu mielestäni jäädä tahmeaksija kosteaksi, muttei kuitenkaan raa' aksi. Se on ihanan yksinkertainen, kun aineet vain sekoitetaan yhteen ja kaadetaan vuokaan
Omaan raparperipiirakkaani kuuluu ehdottomasti myös kaneli, koska sen ja raparperin liitto on päätetty yhteen jo ennen kuin minä vedin edes ensimmäisiä henkäyksiäni
M. o. i. J. v. m. e. j. u. l. n. a. S. k. p. s. t. ä. A. r. h. N. y. ö. ,. d. K. ). P. T. 2. 0. c. 3. 5. -. 4. 8. ". L. I. V. g. 1. f. O. H. 6. *. Y. u l. c m. d l. t l
Esikoinen kaivoi jostain vanhan ja helpon ohjeen Hillosilmiin ja halusi leipoa. Sanoin hänelle, että tarkistaa löytyykö aineita, sen jälkeen pääsee hommiin
H. a. l. o. w. e. n. -. t. u. m. p. ä. s. k. i. v. j. r. h. M. ,. ö. y. A. U. K. O. S. T. I. R. 1. ¾. d. 0. g. 5. &. V. L. 2. Ä. P. 7. 3. (. ). Y. J. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.