Sparrissoppa piparjuurikatkiksilla eli parsojen pelastus
Kaikki äitini reseptit
Kaikki äitini reseptit
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g tuoretta vihreää ja valkoista parsaa, tai vaan toista, elämänsä päähänkin tulleet käyvät
  • 1 rkl voita
  • 1 salottisipuli pilkottuna
  • 2,5 dl kuivaa valkoviintä
  • 0.75 l vettä
  • 1 kana- tai kasvisfondi
  • 2 dl kuohukermaa
  • 3 dl sulatettuja katkarapuja
  • 1-2 rkl raastettua tuoretta piparjuurta
  • suolaa ja pippuria
  • pinnalle annoksiin lusikallinen ranskankermaa ja lehtipersiljasilppua

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.