Fondue kaikilla herkuilla. 08. 04. 2015 1 kommentti Fondueta nautiskeltiin viikonloppuna jopa kaksi kertaa ja jo nyt voisin teille luvata syöväni sitä uudestaan taas vaikka heti huomenna
Tämä omenapiirakkaresepti on ollut jo pitkään käytössäni sen muunneltavuuden takia. Maistuu aina hyvältä, vaikka reseptistä tekisikin munattoman, maidottoman tai gluteenittoman tai sitten ihan ilman mitään "rajoituksia"
Tänään valmistettiin mehukasta punertavaksi jätettyä naudan paistia, olen erittäin hyväosainen kun pääsen käsiksi tutulta tilalta tulevaan laadukkaaseen naudanlihaan joka ei mene vakuumipakkausten eikä lihatiskien kautta
HERKKUJA. Blinit ovat minusta parasta, mitä joulunjälkeiseen ruokaelämään kuuluu. Ei siis mikään ihme, että nautimme ensimmäiset bliniherkut jo uutena vuotena
uuniin menossaMarinoitu paisti on mielettömän hyvää. Valmiit paistisiivut voi laittaa tarjolle joko erikseen marinadin kera tai kulhossa siivut rullalla ja marinadi päälle kaadettuna
Uskoin eläväni täyttä elämää. Täytin vuodet velvollisuudentunnolla ja suorittamisella. Kadotin omat unelmani, kun yritin toteuttaa muiden haluja ja toiveita
Olen monia kertoja valmistanut Naapurin Maalaiskanan maalaiskananpojan paistia. Maustamattomat paistipalat voi maustaa monella tavalla ja tällä kertaa lorautin kermaa uunivuokaan, mistä tuli paistipaloille hyvä kastike
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.