Italialaisesta klassikosta kehkeytyy kokonaan uusi herkku kun vaihtaa riisin ohrahelmiin, oliiviöljyn rypsiöljyyn tai voihin ja parmesanin tässä tapauksessa aurajuustoon, mutta ihania vaihtoehtoja olisivat myös kotimainen vuohenjuusto, kova tai pehmeä, tai vaikkapa suomalainen emmentaljuustoraaste
Toinen asia vielä tämän terveysväitteen lisäksi haluan mainita että mietin paljon näitä possuja yleensä kohdellaan, isoissa ahtaissa sikaloissa, oli se nyt sitten rypsipossua tai ei ja makkaroista kun nyt keskustellaan mietin että viimeksi näin kaupassa myös HK
No miten tästä sipulikeitosta sitten tulee suomalainen kysyit kai jo tässä vaiheessa. Liepä paahdetaan, kuutioidaan sirotellaan keiton pinnalle jonka jälkeen koko herkku peitetään pitkään kypsytetyllä juustolla, ja tässä voit oman makusi mukaan valita sen juuston mistä eniten pidät, oli se sitten suomalainen mustaleima Emmentalia, sellaista jota pappa söi ja jota itse vieläkin kutsun itkujuustoksi koska se erittää nestettä, itkee, tai jotain mutta
Pääsiäisenä me juhlimme kummitädin vuosijuhlia Rantasalmella, lomakylä Järvisydämessä ja söimme siellä muun muassa taivaallisen maukkaita savumuikkuja sun muita herkkuja noutopöydästä
Tätä leipää leivon äkkipäätään tulostaan ilmoittaville vieraille. Parhaimmillaan soodaleipä on vastapaistettuna, päällä viipale emmentalia ja mieluusti teekupposen seurassa
Joku aika sitten sain eräältä lukijalta ihanan sikamaisen ruokaohjeen. Kun pakastimesta löytyi vielä lähes kolmen kilon possun niska, niin tottahan ohjetta täytyi kokeilla
Kyllä on odotettu, ja nyt sitä saa, nimittäin suomalaista luomukanaa ihan tavallisesta kaupasta. Kiitos Pajuniemi, ensin loistavasta pekonista ja nyt kanasta
Halkaise tomaatit ja kaavi niistä lusikalla siemenet ja niiden kiinnikkeet. Herkullinen, suomalainen ruoka oli hieno päätös mahtavalle reissulle – oma maa mansikka
Mustikkapiirakka maistuu aina niin hyvältä, että sitä kannattaa leipoa kerralla koko pellillinen. Kyllä se menee kahvin kanssa ja jämät jää seuraavalle päivälle
R. a. k. s. t. n. r. p. u. j. o. K. e. v. m. i. ä. y. l. -. h. ,. J. ). T. P. M. f. V. d. ö. 2. 5. 1. 0. 7. g. /. 3. (. 4. c. A. Y. E. L. 8. C. S. ) l. d l. t l
S. u. k. e. l. t. a. n. p. s. j. ä. r. o. g. i. m. M. v. ,. d. h. E. y. b. ". Y. R. J. O. A. ö. I. P. L. T. (. 2. ). 3. 5. 0. 1. 8. 7. -. V. K. 4. ) l. d l
Sitä ennen ruokin juurta parilla ruokalusikallisella vettä ja vehnäjauhoja pari kertaa viikossa. Vaalea hapanleipäjuuri on siis onnistuneesti valmistettu maailmaan
Siinä siis selitys Italian helteiden hieneritystä ennennäkemättömällä tavalla kiihdyttävään kuumuuteen, jonka rinnalla suomalainen helle tuntuu pahimmillaankin siedettävältä
Kilpailuun kuuluu, että ruokabloggaaja myös kirjoittaa mikä on hänelle suomalainen ruoka ja mitä se hänelle merkitsee (minun teksti on reseptin jälkeen)
Koska perheelle maistuu parhaiten suomalainen ruoka, en viitsi aina kaupasta. Olin jo. ostanut raaka-aineita thai-tyyliseen kanakeittoon ja kävikin kuin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.