-. -. -. -. N. y. t. s. a. i. n. h. o. k. e. u. p. m. j. l. ä. r. K. v. ". ö. ,. d. Y. O. 1. g. /. 2. 5. 0. (. ). M. E. P. J. x. L. A. T. H. V. k g. d l
aika montaa eri ruokaa on padassa jo valmistunut. 2-3 rkl rasvaa. 3-4 isoa porkkanaa. (170 g pkt pekonia, ei välttämätön, jos ei tykkää pekonin mausta). 2-3 rkl rasvaa. 3-4 isoa porkkanaa
Kaada Baileys-liivate seos norona mascarbone – creme france vaahtoon. Sulata voi joukkoon, sekoita tasaiseksi ja taputtele reunusvuoan pohjalle ja reunoille
-. -. -. -. -. -. -. -. V. ä. l. i. t. e. k. m. v. a. n. s. h. y. r. u. o. J. p. j. E. d. ,. ö. S. M. K. g. f. I. F. 1. /. 2. b. (. ). R. P. L. 8. 0. 3. 4
Paneer-juusto on yksinkertaista tehdä itsekin, mutta tässä nopea versio, johon käytin suomalaisen pientilallisen kotijuustoa ja se toimi erinomaisesti tässä Paneer-juuston tilalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.