Jos et ole koskaan valmistanut itse pannacottaa, kannattaa asia korjata mitä pikimmiten. Valmistaminen on helppoa ja nopeaa ja vain hyytymiseen tarvitsee varata aikaa
Joko niitä vuoden valopääpalkintojajaetaan. (Ja nyt hiljaa siellä kotikatsomossa ukkosein, tiedän, että kannustaisit minua voittamaan vielä kolmannenkin
Kaikki oli valmistettu itse ja somistettu sankarittaren maailmaan sopivasti. Juhlakakut ja pikkuleivät oli taas leivottu suomalaisen mummin reseptien mukaan
Paneer-juusto on yksinkertaista tehdä itsekin, mutta tässä nopea versio, johon käytin suomalaisen pientilallisen kotijuustoa ja se toimi erinomaisesti tässä Paneer-juuston tilalla
Ystävä oli tulossa kylään ja yhtäkkiä meninkin ihan lukkoon ruokasuunnitelmien kanssa. Ja koska olin nimenomaan kutsunut hänet syömään, niin olihan sitä jotakin keksittävä
V. i. k. o. n. l. p. u. m. e. y. t. ä. ö. j. a. r. s. ,. h. d. T. v. ". H. -. S. L. E. 2. 5. 1. M. (. 4. ). 7. +. 3. 0. g. R. J. N. K. P. A. c. b. B. 6. C. D. 8. 9. F. G. f. I. x. O. '. w. Y. U. Ä. W. Z. n l. d l. t l
H. u. o. n. a. l. i. s. k. ä. y. t. j. v. e. h. m. p. r. T. g. d. S. c. b. -. ö. P. M. ,. L. C. D. 6. 2. 1. /. (. ). 4. 0. f. K. E. J. Y. V. N. Ä. W. F. A. R. 5. O. p i. t l. d l
Vaahdota voi ja sokeri. Kaulitse ja ota pyöreällä muotilla pohjia pellille. Levitä marmeladia joka toiselle pohjalleja paina toiset osat päälle varovasti
), matkustin Roomaan ja krhm, pelasin aika paljon Pokémon Go. Pienet leipäset. Tässä taannoin tekaisin ravintolatyyliin "alkupalaksi" ihanaa rapeakuorista leipää ja sen kanssa helppoa ja maukasta yrttiöljyä
Vähitellen tässä yritän paluuta taas leivonta-, keittiö- ja blogiarkeen. Tänä vuonna olen tehnyt ruokaa vasta ehkä noin kaksi kertaa ja leiponutkin olen vain muutaman kerran
Tänään sitten leivoin sen leiviksi ja paistoin. En tehnyt patonkeja, vaan vuokaleipiä. Minulla ei ole sellaista patonkipeltiä, mikä on aaltomainen, ja tätä taikinaa ei voi leipoa, se on niin löysää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.