Supplì al telefono - Roomalaiset risottopallerot
Cacio e Pepe
Cacio e Pepe
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 200 gr risotto-riisiä (tipo roma/carnaroli)
  • 1 pieni sipuli
  • 200 gr passata di pomodoro (tai tomaattimurskaa)
  • 100 gr jauhelihaa (ja/tai pieni määrä veitsellä hienonnettua kanan maksaa)
  • hieman kuivaa valkoviiniä
  • 1 litra lihalientä
  • 80 gr raastettua parmesaania +
  • 2 rkl voita
  • 2 kananmunaa (1 risottomassaan sekoitettavaksi ja yksi panerointiin)
  • 125 gr mozzarellaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.