Asparagi alla milanese, eli parsaa Milanolaisittain, on pääruoka alunperin Lombardian alueelta (Milano on Lombardian pääkaupunki), jossa parsaa luonnollisesti kasvaa runsaasti
Risotto on minun lapsuudessa tarkoittanut lähinnä liha-tai kanaliemessä keitettyä riisiä, johon lisätty herne-maissi-paprikapussi ja grillatun kanan jämät ja curryä, lopputuloksena oli kouluruokalan kohtalaisen kuivaa pöperöä
-. -. H. e. r. k. u. l. i. n. j. a. p. o. h. z. M. y. t. ä. v. I. s. ). m. ö. R. ,. K. T. L. d. U. D. E. 1. 5. 7. S. G. V. B. f. C. 8. 6. . P. O. Y. J. 2. /. 4. 0. g. b. A. c. ) l. d l. t l
Lisää kaikki raaka-aineet, paitsi sitruunankuori, juusto ja persilja vuokaan ja pyörittele kunnolla. Punasipulia 2 keskikokoista. 2 keskikokoista Hunajaa 2 reilua ruokalusikkaa
Halkaise meetvurstin- ja. Äitini 60-vuotisjuhliin tein myös Kinuskikissan reseptiä reippaasti mukaellen kinkku-salamivoileipäkakun. 150 g salamin- tai meetvurstinsiivuja. 1 ½ dl kurkkusalaattia50 - 100 g HK Ohuen ohut Milanon salami. 50 - 100 g palvikinkkua. 50 - 100 g emmentaljuustoraastetta. Tässä vielä kuvaa noista molemmista kakuista, joita äitini 60-vuotissyntymäpäivilleen toivoi. 150 g salamin- tai meetvurstinsiivuja. 50 - 100 g HK Ohuen ohut Milanon salami. 50 - 100 g palvikinkkua. 50 - 100 g emmentaljuustoraastetta
Toinen huippu-lisä on tietysti ashwagandha, jolla on jopa enemmän terveysvaikutuksia. Lisäksi sillä on anti-inflammatorisia vaikutuksia (vähentää matala-asteistatulehdusta) ja paljon muuta
On tärkeää huomioida eri ainesosien jäätymislämpötila ja -aika ja ilmeisen monia muitakin asioita, mutta tässä vaiheessa ymmärrykseni fysikaalisista ja kemiallisista ilmiöistä alkoi loppua
Jätetään siis kaikki maca-jauheet ja muut superfoodit sinne hyllyyn ja marssitaan pakastealtaalle. Hyvän, helpon ja halvan aterian suunnitteleminen kannattaa kuitenkin aloittaa pääruoka-aineesta eli proteiinista
Tanskan Nordic Labsin ja Saksan BCA-klinikan mukaan, he ovat saaneet yrteillä lähes yhtä hyviä tuloksia infektioiden hoidoissa kuin antibiooteilla, mutta antibiooteilla saadaan tuloksia nopeammin
Kokkikoulun muita reseptejä ovat ragu salsiccia-makkarasta ja itse tehty munapasta. Vitello tonnato, vasikanpaisti tonnikalakastikkeella on lähtöisin Luoteis-Italian Piemontesta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.