V. i. k. o. n. l. p. u. a. y. e. s. ä. j. t. r. h. m. v. d. N. M. L. P. A. -. R. ,. K. S. I. E. J. U. T. O. 1. 0. g. 2. ö. 5. (. c. ). 3. 7. b. é. d l. t l. m l
Laitoin jo eilen illalla haudutuspataan lampaanpaistin. Se vaati hieman trimmaamista, rasvoja täytyi poistaa ja pikkuisen piti luutakin sahata, että palanen mahtui haudutuspataan
Paleokeittiön pääsiäispidot jatkuvat. Perinteisimmissä merkeissä. Kun aloin pääsiäisruokailuja pohtimaan, niin oli aika selvää, että pääosassa olisi lammas
A. i. k. a. h. r. v. o. n. e. d. y. s. t. u. j. l. m. ä. p. K. ,. Y. f. M. C. O. ö. L. V. S. P. 2. 0. (. ). H. T. N. B. -. 3. g. b. 1. I. E. F. 6. J. c. R
E. d. e. l. i. s. t. ä. c. u. r. y. a. o. n. j. k. ,. h. m. V. p. b. v. T. C. P. I. (. G. ). g. 7. 0. 1. 2. -. 5. ". O. L. S. ö. '. +. 3. J. K. H. d l. t l
O. l. i. s. v. a. r. m. n. y. t. ä. h. e. ö. p. o. u. j. k. ,. T. z. M. P. -. A. d. L. b. q. E. 1. g. 4. 2. 0. 5. c. (. 7. ). 3. f. w. S. N. V. K. R. k g. t l. d l
Lampaan tai karitsan fileestä, paahtopaistista ja kyljyksistä saa loihdittua herkuista herkuimpia lammasruokia, mutta jotenkin ennen kaikki viritelmät lampaan paistin tai-viulun ja muiden vastaavien kimpaleiden kanssa ovat olleet jonkinasteisia pettymyksiä
T. ä. m. r. e. s. p. t. i. l. ö. y. R. v. C. a. g. M. -. k. j. A. u. o. h. n. d. ,. O. H. (. ). 2. 5. 4. 1. 3. f. c. 0. L. S. P. 7. ½. K. V. Y. N. k g. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.